Anuntarea intentiei de elaborare: “HALE CU DESTINATIA SERVICE AUTO, STR. MARASTI NR.82 SI STR. MARASTI NR.84 DIN MUNICIPIUL CARACAL, JUDEȚUL OLT” - Primaria Caracal


Anuntarea intentiei de elaborare: “HALE CU DESTINATIA SERVICE AUTO, STR. MARASTI NR.82 SI STR. MARASTI NR.84 DIN MUNICIPIUL CARACAL, JUDEȚUL OLT”

 INTENŢIE DE ELABORARE

 PLAN URBANISTIC ZONAL ŞI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM AFERENT ACESTUIA PENTRU

HALE CU DESTINATIA SERVICE AUTO, STR. MARASTI NR.82 SI STR. MARASTI NR.84
DIN MUNICIPIUL CARACAL, JUDEȚUL OLT

ARGUMENTARE: se solicita schimbarea funcțiunii existente si trecerea imobilelor din subzona Li1-subzona locuințelor individuale si colective mici cu maxim P+2 niveluri in ansambluri preponderent rezidențiale, in M1-subzona mixta destinata locuințelor individuale si colective mici si serviciilor. Pe parcela situata la nr. 82 pe str. Mărăști exista o construcție cu funcțiunea de locuința P+1 si doua anexe P. Se propune păstrarea construcției cu funcțiunea de locuința si a unei anexe gospodărești, si reconversia unei anexe existente in spațiu pentru service auto.  Parcela situata la nr. 84 pe str. Mărăști este libera de construcții si se propune realizarea de construcții noi cu funcțiunea de service auto: o clădire principala cu regim de înălțime P+1 si o construcție anexa cu regim de înălțime P.

INIŢIATOR: DINU IOANA, DINU IONEL

ELABORATOR: S.C. ETALON S.R.L., arh. RUR SEVERICA MITRACHE

Descarca anunt
STUDIU DE OPORTUNITATE
U0 INCADRAREA IN ZONA
U1 SITUATIA EXISTENTA
U2  CONCEPT PROPUS - PLAN DE SITUATIE

Imagini

teatruvechi.jpg

CNIPT Caracal

Harta Orașului

Ziare Locale

PMC Live

 

WebCam Teatru National