loader image
Primăria Caracal
Slide
_DSC4620
DSC4448
DSC4451
_DSC4495
previous arrow
next arrow

STRATEGIA DE DEZVOLTARE

Strategia de dezvoltare durabiă a municipiului Caracal 2021-2027

Strategia de Dezvoltare Locală Durabilă a municipiului Caracal, județul Olt, pentru perioada 2021-2027 reprezintă documentul programatic cu un rol important in definirea proiectelor eligibile pentru finanțare europeană in exercițiul financiar 2021-2027, integrand atat proiectele autorităților publice locale, cat si proiectele propuse de comunitate.


Strategia de dezvoltare a municipiului Caracal pentru perioada 2013-2020

Dezvoltarea locală este rezultatul capacităţii unei societăţi de a decide ce doreşte, unde doreşte să ajungă, de a-şi urmări obiectivele şi de a controla rezultatele. Cu cât consensul asupra obiectivelor este mai larg, cu atât strategia de dezvoltare a municipiului Caracal are mai mare succes. 
Acest consens se construieşte prin implicarea tuturor categoriilor de cetăţeni din comunitate care vor contribui cu cunoştinţele şi experienţa lor în trasarea direcţiilor de dezvoltare pentru municipiul Caracal. 
Oferirea de servicii publice de calitate cetăţenilor municipiului, prin întărirea capacităţii administrative necesare pentru consolidarea autonomiei financiare şi administrative, perfecţionarea managementului în administraţia locală şi pentru dezvoltarea spaţiului economico-social are drept scop creşterea nivelului de trai al cetăţenilor oraşului. 
Dezvoltarea durabilă nu ar fi posibilă fără aportul fiecarui individ în parte. 
Aici apare responsabilitatea socială a fiecăruia dintre noi, element esenţial pentru dezvoltarea municipiului.
O strategie de dezvoltare care reflectă obiectivele locuitorilor zonei are toate şansele să fie sprijinită în implementarea ei ulterioară. 
Obiectivul general al strategiei de dezvoltare a municipiului Caracal îl reprezintă creşterea calităţii vieţii prin crearea de noi locuri de muncă, reabilitarea şi modernizarea infrastructurii urbane, îmbunătăţirea serviciilor sociale şi de sănătate publică, protecţia mediului precum şi dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor şi a antreprenoriatului.
În această viziune, a fost elaborată Strategia de Dezvoltare a municipiului Caracal care cuprinde priorităţi, obiective şi măsuri transpuse într-un amplu portofoliu de proiecte.

 • SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR OLT - CENTRUL LOCAL SECUNDAR CARACAL

 • PROGRAMĂRI ONLINE

 • Harta Orașului

 • Informații despre serviciul de urgență 112

 • Webcam Live

 • Teatrul National

 • Platou Primarie

 • Skip to content
 • PRIMARIA MUNICIPIULUI CARACAL

  Str. Piata Victoriei, nr. 10, Caracal, Olt, 235200
  0249 511 384
  0249 511 386
  0249 517 516